Η Μαρμύκ Ηλιόπουλος Α.Ε. ιδρύθηκε το 1979 στην Αργολίδα Πελοποννήσου και έκτοτε παράγει με συνέπεια και υψηλή ποιότητα μεγάλη ποικιλία χρωμάτων μάρμαρα σε όλη την Ελλάδα.

Το ΜΑΡΜΥΚ αποτελεί ακρωνύμιο των λέξεων Μάρμαρα Μυκηνών, αναφερόμενο στην αρχαία πόλη της Αργολίδας και στο πρώτο μάρμαρο που εξορύξαμε στην περιοχή μας, το Mycenae (Μυκηνών). Τα μνημειώδη έργα του αρχαίου Μυκηναϊκού πολιτισμού και η συμβολή τους στην εξέλιξη του ελληνικού πολιτισμού αποτελούν μόνιμη πηγή έμπνευσης για εμάς.

Σκοπός μας, είναι μαζί με τους πελάτες μας, να δημιουργούμε καθημερινά διαχρονικά έργα τα οποία θα αναδεικνύουν την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική που διαθέτει το μάρμαρο.

Μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας μαρμάρων που σημαίνει, ένα μεγάλο εύρος χρωμάτων του ορυκτού αυτού υλικού, παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για εξειδικευμένες απαιτήσεις εφαρμογής του μαρμάρου.

Η Μαρμύκ Ηλιόπουλος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρά πορεία στον κλάδο του μαρμάρου, που όραμα της είναι η ικανοποίηση των πελατών και των εργαζομένων της.

Η εμπειρία και η αγάπη μας για το μάρμαρο, είναι οι συντελεστές για την αδιάκοπη βελτίωση του επιπέδου ποιότητας, επεξεργασίας και εξυπηρέτησης που παρέχουμε.

Τα στελέχη μας

Διεύθυνση Πωλήσεων

Ανατολή Ηλιοπούλου

Οι ιδρυτές

Αθανάσιος & Ιωάννα Ηλιοπούλου

Γενικός Διευθυντής

Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Διεύθυνση Παραγωγής

Ηλίας Ηλιόπουλος

Στέλεχος Πωλήσεων

Ασπασία Ηλιοπούλου

Copyright © 2018 MARMYK ILIOPOULOS. All rights reserved. Eshop