Εργοστάσιο μαρμάρων Marmyk Iliopoulos

Δυναμικότητα παραγωγής

Μετά από διαρκή έρευνα και συνεχείς επενδύσεις η δυναμικότητα παραγωγής στο εργοστάσιο μαρμάρων μας, ανέρχεται καθημερινά σε πάνω από 200 πλάκες τελάρου ενισχυμένες με δίχτυ και ρητίνη. Περίπου δηλαδή 800 m² πλάκες μαρμάρου ημερησίως.

Παράλληλα, εβδομαδιαίως, παράγουμε 3000 m² τυποποιημένες και διάφορες ειδικές διαστάσεις μαρμάρου, πάχους από 1 έως 5 εκατοστά.

Σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός

Χρησιμοποιώντας ιταλικό μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, ικανοποιούμε τις πιο απαιτητικές προσδοκίες που μπορεί να γεννήσει το μάρμαρο.

Εμπειρία & εξειδίκευση

Οι εργαζόμενοι μας με την χρόνια εμπειρία και κατάρτιση τους, φέρουν εις πέρας τον καθημερινό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Εξειδίκευση και εμπειρία στο μάρμαρο

Οι εγκαταστάσεις μας

Επισκεπτόμενοι το εργοστάσιο μαρμάρων μας στην Κάντια Αργολίδας θα συναντήσετε την πλήρη γκάμα των ελληνικών μαρμάρων.

Εργοστάσιο μαρμάρων Marmyk Iliopoulos

Τα Προϊόντα μας

Όγκοι

Παράγουμε ορθογωνισμένους όγκους μάρμαρων απ’ τα ιδιόκτητα λατομεία μας με σκοπό, τη διάθεση τους σε όλο τον κόσμο μέσα από αποκλειστικό δίκτυο συνεργατών. Οι όγκοι, κατηγοριοποιούνται σύμφωνα με την χρωματική τους διαλογή και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Πλάκες

Οι πλάκες μαρμάρου, παράγονται σε πάχος 1.5, 2, 3, 4 ή 5 εκατοστών και είναι ενισχυμένες με δίχτυ και ρητίνη. Η επιφάνεια τους συνήθως είναι γυαλισμένη. Ανάλογα όμως με τις απαιτήσεις κάθε πελάτη, δύναται να γίνει “ματ”, αμμοβολή, “αντικέ”, χτυπητό κλπ.

Τυποποιημένες Διαστάσεις

Μάρμαρα τυποποιημένων διαστάσεων είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για επένδυση σε δάπεδα και τοίχους. Το πάχος τους μπορεί να είναι από 1 έως 5 εκατοστά. Η επιφάνεια τους προσαρμόζεται σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη. Οι διαστάσεις τους μπορεί να είναι από 15*30 έως 120*120 εκατοστά.

Ειδικές Διαστάσεις

Οι ειδικές διαστάσεις αφορούν τις επενδύσεις μαρμάρου παντός τύπου, σύμφωνα με τις αρχιτεκτονικές ανάγκες ενός έργου.